2014. március 29., szombat

A CUKOR „HALÁLRA KÉNYEZTET"


A cukorfogyasztás megfosztja a szervezetet az oxigéntől, túlzottan savassá teszi a sejteket, és szinte „lekapcsolja” a védekezőrendszert. Így jön létre a rákos sejtek melegágya.

Gregory Grosbard feltaláló egy időben műanyagok hevítésével kísérletezett. A felmelegített műanyag veszített szilárdságából és erejéből, mert a légkörbe kerülő oxigén a hő hatására beépült az anyagba, és „oxigén-lyukakat” hozott létre. Második lépésként némi cukrot is adott a műanyaghoz, mire hevítéskor először a cukor lépett kölcsönhatásba az oxigénnel, és ettől a műanyag még keményebbé vált.
A tudósok bebizonyították, hogy a túl sok cukor „az immunrendszer halálát” okozza. A cukor a szervezetben savas kémhatást hoz létre, és akárcsak a hevített műanyagnál, magához köti az oxigént, így az abnormális, mutáns sejtek gyarapodását segíti. Figyeljük csak meg, mennyire elszaporodtak az elmúlt években a gyerekek körében a rákos megbetegedések! Ráadásul a cukorkák tele vannak íz- és más adalékanyagokkal is, melyek elősegítik a sejtmutációt.