2014. március 20., csütörtök

KAMUKAJA


b_200_200_16777215_00___images_watermarks_a_a_vasarlono_pcn.jpgSzendvicsfeltét, frissföl vagy kakaómassza csoki helyett. Növényi zsiradékok, tejipari melléktermékek, és még számos olyan alapanyag van az utánzat ételekben, amik nagy mennyiségű fogyasztása nem feltétlenül kedvező a szervezetünknek. Bár olcsóbbak, és ízük sem vészes, de jobb ha átgondoljuk, mit vásárolunk - figyelmeztet a pénzcentrum.
Biztos mindannyiunkkal előfordult már, hogy a kosarunkban landolt egy áltej, olyan tejfölszerűség, aminek semmi köze a tejszínhez, vagy olyan pizzafeltét, ami összetételét tekintve távoli rokonságban sem áll a sajttal. De hogy lehetséges ez? Hogy kerülhet véletlenül a kosarunkba egy-egy ilyen termék? A Pénzcentrum.hu összeszedett pár efféle élelmiszert és megnézte közelebbről, miben különböznek az eredetitől. Cikkünk végén olyan tippekkel is szolgálunk, amik segítségével elkerülhetjük, hogy véletlenül a kosarunkba kerüljenek.