2014. március 26., szerda

VÍZ ÉS MEGINT VÍZ!

Noha nem is szeretem a pontokba foglat igazságokat, mégis olvasásra ajánlom ezt a rendkívül fontos cikket. Kölönösen látva az előző vizes cikk iránti érdeklődést!

13 +1 PARANCSOLAT: MIÉRT IGYUNK SOK TISZTA VIZET

 1. Gyógyító ereje van Amikor a sejtek megfelelően hidratáltak belülről, akkor az kívánatos reakciók egész sorát indítja be. A test öngyógyító üzemmódba kerül, beindul a fehérje képződés, az izom és a szövetek javítása, megemelkedik a növekedési hormon termelődése. Ez a hormon felelős az izmok építéséért, a test önjavításáért, amikor alszunk. Szintén gátolja az öregedés folyamatait, csökkenti a sejtek savasságát, csökkenti az autoimmun reakciókat, növeli a vírusokkal szembeni ellenálló képességet, megjavítja a DNS-t és beindítja a zsírégetést. 
 2. A víz az univerzális oldószer A sejten kívül a tápanyagok vízben oldódnak, ami lehetővé teszi a sejtmembránon való átjutásukat. Másrészt a sejt belsejében szintén a víz az a közeg, amiben a legtöbb kémiai reakció végbemegy. Az élet számára a legfontosabb oldószer tehát a víz.  
3. A víz maga a hőn áhított életelixír Ugyanis tisztítja a gyomrot és béltraktust, de nem károsítva ezzel annak természetes mikroflóráját. Kitakarítja a szervezetben képződött toxinokat, fölösleges koleszterint, allergén anyagokat, egyszóval elvégzi a salakanyagok kivezetését a testből. Aktivizálja az immunrendszer mechanizmusait és mindezt mellékhatások nélkül teszi. 

Olvass többet itt: http://naturahirek.hu/13-1-parancsolat-miert-igyunk-sok-tiszta-vizet/ | Natura Hirek