2014. március 26., szerda

KÉRSZ EGY KÓLÁT?

coca

VAGY ELOLVASOD AZ EGYIK LEGÖSSZEFOGLALÓBB ANYAGOT AZ " ANYAG"-RÓL?

20 BIZONYÍTÉK ARRA, HOGY A COCACOLA NEM VALÓ EMBERI FOGYASZTÁSRA

 | 2014.03.25.
"A Coca Cola a legértékesebb márka a történelemben és a “Coca-Cola” a világ második legismertebb szava a “hello” után!"
      "Néhány harmadik világbeli országban olcsóbb és könnyebb Coca Colát vásárolni, mint tiszta vizet!"
"A Coke fogyasztók körében a szívroham és a stroke kockázata 48%-os növekedést mutat összehasonlítva azokkal, akik egyáltalán nem fogyasztanak kólát. A “Respirology” című folyóiratból kiderül, hogy az üdítő fogyasztás egyébként is tüdő-és légzési rendellenességeket, asztmát és krónikus obstruktív tüdőbetegséget okoz (COPD)."

A COKE-BAN LÉVŐ SZÉNSAV KALCIUM VESZTESÉGET OKOZ A CSONTOKBAN, MÉGPEDIG EGY 3 LÉPCSŐS FOLYAMATBAN:

  1. A szénsav irritálja a gyomrot.
  2. A gyomor úgy “gyógyítja” ezt az irritációt, ahogy tudja. Az egyetlen módja ennek az, hogy savlekötőt bocsát ki a gyomorfalból a gyomorba. Sajnos ez a savlekötő a szervezetben csak a kalcium lehet, amit a szervezet a vérből von ki.
  3. A vér, amelynek kalciumtartalma most már kevesebb lett az optimálisnál, a kalciumot a csontokból pótolja. Ha ez nem történne meg, az izmok és az agy működése súlyosan károsodna.
De a történetnek még nincs vége. Egy másik probléma a kólával az, hogy foszforsavat ia tartalmaz ( ez nem ugyanaz, mint a karbonizáció, amelyben a szén-dioxidot vízzel keverjük össze). A foszforsav még rátesz egy lapáttal, mert magában az is kalciumszint csökkenést okoz.